AlkuunBiomateriaalitAjankohtaistaGalleriaYhteystiedot

Biomateriaalit

Titanium (titaani), zirkonium (zirkoni) ovat molemmat puhtaita biomateriaaleja, joita elimistö ei hyljeksi ja joille ihmisen keho ei allergisoidu.


Titaania
työstämme erikoislaittein sulattamalla sen sähkökaarella suojakaasussa erittäin korkeassa lämpötilassa ja valamalla sen sitten ennalta valmistettuun ja alipaineistettuun muottiin. Työstämme titaania myös mekaanisesti erilaisin tarkkuuslaittein sekä suoritamme titaanin ja muiden metallien korjauksia ja yhdistämisiä laser-tekniikalla. Kehittämämme mallinnustekniikka, (STB=simply the best), takaa tarkkuustöissämme ongelmattoman istuvuuden ilman eri osien yhteenjuottamista.


Yttriumvahvisteinen zirkonium
, toinen biomateriaalimme, korvaa tarvittaessa kruunu- ja siltatöiden runkomateriaaleina käytettävät metallit. Se on yhtä vahvaa, mutta hampaan väristä mahdollistaen parhaan esteettisen lopputuloksen. Zirkoniumista, kuten titaanistakin valmistamme myös implanttijatkeet, jotka sopivat lähes kaikkiin markkinoilla oleviin implannttityyppeihin. Ja suuntauksetkaan eivät enään ole ongelma, koska kaikki voidaan tehdä yksilöllisesti ja sitäpaitsi huomattavasti kustannustehokkaammin, kuin "alkuperäisosat".


Zirkoniumtyöt valmistetaan tarkkuusjyrsimellä, johon olemme kehittäneet omat parannuksemme ongelmattoman lopputuloksen saavuttamiseksi. Toimimme myös alihankkijana muille alan yrityksille.